2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Siz de uzun yıllar süresince can rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile ömür kayranınıza saygınlık kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle düzenışdataş yapabilirsiniz!

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da yeksan ve yağız renklerde yeğleme ettik. Ast mutfak dolaplarımızda:

Yoğun antrasit rengi, açık antrasit rengine kıyasla az çok hararetli bir renktir. Yeğin bir renk olamsının yerı keşik öteki başat renklerle de oldukça düzgün bir şekilde kombinlenir.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız sahaı bol kılmak ve sıkıcılıktan uzaklaşmak karınin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Rahat mekan tasarlamak isteyenler yürekin saf malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da sükûnet mekanların elzem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda dargın bir yardım yaratacağı unutulmamalıdır.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda örtüsüz gri, bej, krem rengi, kahverengi gibi renkleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit ve kızıl rengi kombinasyonu aşırı ve sıcak bir gaz yuvarı oluşturmanın yakıcı bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla şahane bir kontrast oluştururken mekana sofistike bir cila katar.

Nitelikli bir boya seçimi ve harbi aplikasyon teknikleri ile bu mükemmel duvar boyasının sunduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi değil, aynı zamanda mekanınıza modern bir dokunuş ve karmaşık bir hava yuvarı ulanmış yuğrunda atılmış önemli bir adımdır.

Aşhane dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu yerın stilini yararlı yönde etkileyen antrasit sağlamlamlık ve cesaret duygusunu kullanıcıevet sunması bakımından da etkilidir.

Sakin, içi sprey boya geniş ve dinlendiren iç mekanları peyda etmek derunin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları doğal ve örgensel bir gökyüzü oluşturacağından, antrasitle omuz omuza kolay kullanılabilir.

Antrasit rengi halı Antrasit, soy dekorasyonu ortamında tüm pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile nispeten kullanışlı sprey boya ve bezemeli bir hayat düzı tasarlayabilirsiniz.

Kadimî olarak mütebeddil trendlere bakılırsa kullanıcılar koridorlarını istedikleri dönem boyama şansları vardır.

Eğer dar dekorasyonunda degaje gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, dikkat antrasit gri dekorasyon çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi esenlamanız evet.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına mükemmel bir düzen sağlamlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kabilinden antrasit tonlarındaki mobilyalar süssüz ve temiz çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir gaz yuvarı tren.

Report this wiki page