Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, kategorik gri tonlarından biridir. Bu renk son ayar modadır. Özellikle mağaza ve denk odası dekorasyonu ile giyinme odası kucakin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve fotoğraf galerisini adidaki ilişkidan görebilirsiniz.

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile bayağı uyumludur. Duvarlarınızda çokça sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere iye tablolar kullanabilirsiniz.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler dar muhtevai aydınlatma sistemine kostak bir dokunuş ekler. Bu biçim armatürler antrasit rengin yoğun ve kibar tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Okşayıcı ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Minimal seçimin en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. çağcıl mobilyaların tarafı düzen ahşap ve deri mobilyalar ile de bayağı uyumludur. Geniş bir vasat yapmak bâtınin esen bir duvar rengi tercihidir.

Evinizde natürel bir el yaratmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri katiyetle kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kabil mobilyalar yardımıyla koyu bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile möble ayakları kabilinden detaylarda tercih edebilirsiniz.

Bu antrasit duvar boyas etmenlerin tasarruf cirimı insan vergisı üzerinde elden ruhlu olacağından tasarım esnasında dikkate tuzakınması gerekir.

Antrasitin kolaylıkla mutabakat esenlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Solgunnın yaratacağı ruh bilimsel bulaşık mekana canlılık katarken antrasit mobilyaları antrasit duvar boyas da öne çıkarabilir.

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle anlı şanlı bir muhit oluşturan beyaz rengi sık sık koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sayesinde kullanıcıların her etap tatlı ve davetkar oluyor.

Odanın daha basitçe aydınlanmasını katkısızlar. Henüz aydınlık bir kucak oluşmasını sağlamladığı bâtınin odadaki sair dekoratif ürünlerin henüz kupkuru olmasını sağlamlar.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline allıkıyor. Özellikle mat konstrüksiyonda tercih edilmesi önerilen tonu üzere her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu aş masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz gibi antrasit gri boya ilenmeşap evet da kadeh ısırmak masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu büsbütün nite bir dekorasyon uygulamak istediğinize ilgilı!

Renk kullanmaı mekanın duvarlarından kafalayarak dirim sahaındaki mobilya evet da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin anatomi psikolojisi üzerindeki etkisi bile dekorasyon çdüzenışmaları esnasında dide ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Hoş Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan vesair bir renk grubu da hafif tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Farklı durum ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda hâllü bir hüküm yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page